• World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
  • World Testicle Cooking Championship
FacebookTwitterFlickrYoutubePicasa

Mark Bolland Show

Kuvati srcem RTS

Testicle Pizza, Yudu media UK

Erovićev gučaš za Yudu media UK

Kod Bobić Mojsilović

BokBulBok show Južna Koreja

Banner

Osnivač i idejni tvorac festivala

Ljubomir Erović nam je otkrio korene festivala: “Još kao mali slušao sam priče starijih ljudi da beli bubrezi, kada se dobro spreme, stimulišu seksualni nagon kod osoba koje ovo jelo konzumiraju. Meni je to izgledalo smešno i glupo. Jednom prilikom, već kao odrastao čovek (početkom 90-ih godina), bio sam na nekoj žurci i jeo gulaš, koji mi se izuzetno svideo. Rekli su mi da jedemo gulaš od divljeg zeca. Te noći nisam mogao da spavam jer sam postao neverovatno uzbuđen i osećao strahovitu potrebu za ženom. Takvo iskustvo nikada ranije nisam doživeo. Sledećeg dana, nakon divlje noći, saznao sam od prijatelja da je jelo bio gulaš od belih bubrega. Shvatio sam da bi to moglo postati odlično sredstvo za stimulisanje seksualne želje i da bi smo, kroz takmičenja u spremanju belih bubrega, mogli da dođemo do recepta najjačeg afrodizijaka, kojim bi mogli da osvajimo svet. “Hranom do boljeg seksa, ne lekovima”, je parola koja mi je stalno bila u glavi.

Problemi, koji su bili prisutni tih godina na ovim prostorima, otežali su organizaciju. Pravi trenutak za pokretanje ovog takmičenja ukazao se tek  2004. godine. Pozvao sam par dobrih prijatelja, rekao im da sam rešio da napravim takmičenje i tako je sve krenulo...”

(Sa snimanja show programa 'Veče sa Tomasom i Haraldom' iz Norveške)

(Iz emisije 'BokBulBok show' iz Južne Koreje... pročitajte celu vest o ovom gostovanju.)

(Iz emisije 'Zaednički ruček' na makedonskoj TV 5... pročitajte celu vest o ovom gostovanju.)

 

BIOGRAFIJA

Ljubomir Erović rodjen je u Gornjem Milanovcu, u srcu Šumadije.  Njegova bogata i pomalo svaštarska biografija je vrlo zanimljivo štivo. Završio je srednju mašinsku školu i istovremeno pohadjao muzičku školu. Govornik je engleskog jezika. Erović se profesionalno bavio muzikom do 1998. svirajući uglavnom evergrin i džez.  Danas se bavi web dizajnom, a poseduje i licencu za servisiranje elektromedicinske i stomatološke opreme.  Erović potiče iz ugledne milanovačke porodice lekara i pravnika. Niko od njegovih predaka se nije bavio kulinarstvom profesionalno.  Idejni je tvorac, pokretač i glavni organizator “MUD®IJADE”, medjunarodnog takmičenja u spremanju jela od belih bubrega kao afrodizijaka.  Krajem 2008. godine, u Londonu objavljuje knjigu recepata , koja je uzdrmala svet i podelila kuvarske krugove.  Nastupao je u mnogim popularnim emisijama, u zemlji i inostranstvu, promovišući svoje specijalitete.  Aktivno se bavi spremanjem specijaliteta od belih bubrega 25 godina.  Pokretanje festivala je stvorilo lične probleme i izazvalo nerazumevanje jednog dela okoline. 2009. godine osniva " Cooking With Balls Band ".

KNJIGA RECEPATA 'KUVATI S' MUDIMA' IZDATA ZA BRITANSKU YUDU PUBLIKACIJU 2008. GODINE

 

http://www.thesharkguys.com/wp-content/uploads/2008/10/testicle-cookbook-cooking-with-balls.jpg

 

Pomažu na delu

http://3.bp.blogspot.com/-Ye9FNK7XLik/UNccjIjLW7I/AAAAAAAAAeo/lhQYLs8igXE/s400/gmo_logo.jpg http://www.fungi.org.rs/images/2013/Eko%20Ibar.jpg..